IEMTspiratie

IEMTspiratie 2020-09-11T17:13:00+02:00

Gecertificeerde IEMT-practitioners  kunnen deelnemen aan IEMTspiratie bijeenkomsten, die een aantal keer per jaar plaats vinden. Hier gaan we dieper in op een thema. Fijn om zo je lesstof verder te integreren en  je toepassingsmogelijkheden uit te breiden. En zelf een keer de vruchten te plukken van IEMT.

Bijdrage in 2020 en 2021 voor de IEMTspiratiebijeenkomst: 150 euro. Een lunch is niet inbegrepen. Het maximale aantal deelnemers is 12. Dus wees er snel bij!

IEMT-training heeft een ambassadeursregeling. Begint iemand door jouw enthousiasme aan onze IEMT-practitioner of advanced IEMT-practitioner, dan ontvang je 30 % korting op een IEMTspiratie dag. Je mag kortingen stapelen tot 100%.

IEMTspiratie voor IEMT- practitioners en advanced practitioners:

 • 16 september 2020: persoonlijke ontwikkeling (nog1 plek)
 • 10 december 2020:  oplossingsgericht werken
 • 11 februari 2021: geboorte en missie
 • 12 februari 2021: de liefde
 • 20 april 2021: persoonlijke ontwikkeling
 • 3 februari 2022: verslaving

IEMTspiratie voor advanced IEMT-practitioners:

 • 25 november 2020: gezonde grenzen (volgeboekt)
 • 21 april 2021: hoge hoed, petje af

De IEMTspiratiebijeenkomsten zijn van 9.30 tot ca. 17.15 uur in Sint-Oedenrode, Villenbraken 10 a. Laat je inspireren!

IEMTspiratie voor IEMT-practitioners en advanced IEMT-practitioners

 

Persoonlijke ontwikkeling (16-09-2020 volgeboekt, eerstvolgende datum: 20 april 2021)

Na een korte uitleg over de kernkwadranten, een methodiek van Daniel Ofman, inventariseren we met welk kernkwadrant we aan het werk willen gaan. Op deze dag is het vertrekpunt een allergie die je hebt voor iemand. Vanuit deze allergie bepaal je de bijbehorende kernkwaliteit, valkuil en uitdaging.

Rondom de allergie gaan we aan het werk met een oefening uit het sociaal panorama van Lucas Derks. Het werk van Lucas is een van de inspiratiebronnen voor IEMT en identiteit. Daarbij ontdek je hoe het komt dat je een allergie hebt voor iemand anders. Je ontdekt dat jouw allergie niks met die ander te maken heeft, maar alles met wat er in jouw brein gebeurt. Je leert hoe je m.b.v. een oefening van Lucas Derks verandering kunt aanbrengen.

Daarna kijken we hoe je met IEMT en de kernkwadranten kunt werken, zodat je versneld persoonlijk ontwikkelt en meer in je kracht kunt blijven. Met IEMT:

 • Verminderen we je allergie
 • Stap je niet langer in die valkuil
 • Ontwikkel je jouw uitdaging
 • Versterk je jouw kernkwaliteit

En als speelse afsluiter werken we met het zelfbeeld. Ook een oefening van Lucas Derks. Ontdek dat je zelfbeeld niet iets vaststaand is, maar dat je er mee kunt spelen. Ontdek het effect van jouw gekozen zelfbeeld op een ander.

Oplossingsgericht werken (10-12-2020)

We gebruiken het model van doelgericht werken vanuit de NLP. Dit model bevat onderzoek naar je huidige staat van zijn, je doel, je hogere doel en gaat ervan uit dat je hulpbronnen nodig hebt om je doelen te behalen.

Je werkt gedurende de hele dag aan een persoonlijk doel:

 • Je lost dat wat je nog tegenhoudt om je doel te bereiken op;
 • Je brengt datgene wat je nodig hebt om je doel te bereiken binnen handbereik;
 • Je haalt de stress af van je doel;
 • Je integreert je hogere doel.

Deze IEMTspiratie inspireert je om IEMT nog breder in te zetten.

IEMT en de liefde (12 februari 2021)                   

Wat zijn jouw issues rondom liefde voor jezelf? En rondom liefde voor anderen? En met betrekking tot liefde geven of ontvangen?  We gaan werken aan meer liefde voor jezelf. En zorgen ervoor dat je meer liefde kunt ervaren.

Als toegift bekrachtigen we de verbinding met je hogere zelf.

Geboorte en missie (11 februari 2021)

We ervaren de reis van ziel tot en met geboorte en vlak erna en ruimen de evt. pijn en emotie die er nog op zit op. Vervolgens gaan we ontdekken wat jouw missie is in dit leven op zielsniveau en zorgen ervoor dat je je missie meer kunt leven.

IEMT en verslaving (3 februari 2022):

Verslavingen zijn er in alle vormen en maten. Zo kun je verslaafd zijn aan aandacht, facebook, Netflix, bepaalde etenswaren, alcohol, seks, of drugs, etc. Verslavingen die een probleem vormen hebben een ding gemeen: een verlangen om het te doen en een innerlijke strijd tegen je gedrag.

Volgens de wetenschap wordt 95% van ons gedrag automatisch aangestuurd. Om verandering te creëren moeten we dus ingrijpen op de automatische processen. Om dat te kunnen doen moeten we eerst bewust worden van alle processen.

Onze eigen ‘verslaving’ is de ingang voor een onderzoek. Deze IEMTspiratie is een speurtocht voor volwassenen.

 • Wat zijn de automatische processen/ koppelingen?
 • Hoe spelen patronen van chroniciteit een rol in het verhaal?
 • Wat is er nodig om het tij te keren?

Deze IEMTspiratie heette voorheen IEMT en overgewicht door eetgedrag.

IEMTspiratie alleen voor advanced IEMT- practitioners

 

Gezonde grenzen (25-11-2020)

Mijn levensles gaat over gezonde grenzen. Gezonde grenzen tussen mezelf en de ander, grenzen tussen verleden, heden en toekomst. Grenzen tussen denken, voelen en doen.

Mijn transformatie richting eenheid met alles wat er is, in combinatie met ontwikkeling van gaven als helder voelen, horen en zien, maken dat ik steeds opnieuw aandacht moet hebben voor gezonde grenzen. Dat ik meer en meer moet afstemmen op mezelf. De helper in mezelf moet terugfluiten. Mijn grenzen moet bewaken. Soms zelfs muurtjes optrek. Herkenbaar?

Of heb je het net andersom, ben je door je verleden steeds meer muurtjes op gaan trekken en vind je het lastig anderen toe te laten?  Of heb je binnen in jezelf muren tussen denken, voelen en doen?

Het werk van Anné Linden- NLP vakvrouw- inspireerde mij tot deze IEMTspiratie.  Anné heeft meer dan 40 jaar gewijd aan het onderzoeken van gezonde grenzen. Ze schreef er haar boek ‘boundaries in human relationships; how to be separate and connected’ over. Ze beschrijft in haar boek hoe we ons als volwassene bewegen tussen intimiteit (=versmelting of geen grenzen), gezonde grenzen (alleen het goede binnen laten) en muren (afweer, niets binnenlaten). Ook maakt ze duidelijk hoe belangrijk gezonde grenzen zijn en hoe je ze ‘kunt doen’.

Deze IEMTspiratie werken we aan bewustwording:

 • Uitleg over de begrippen versmelting, gezonde grenzen, muren
 • Hoe is het nu m.b.t. versmelting- grenzen- muren?
 • Hoe wil je dat het is?
 • Hoe kunnen we met behulp van IEMT verandering creëren?

Hoge hoed petje af  (21 april 2021 ) 

Reünie van de toppers!

Vandaag werken we aan je persoonlijke issues, op de advanced IEMT manier. In deze IEMTspiratie halen we al onze advanced IEMT tools weer uit de kast.

We werken in groepjes voor inspiratie en feedback. Aan de hand van door jullie zelf ingebrachte issues, bekijken we al brainstormend welke opties er zijn om mee te werken en gaan vervolgens aan het werk. Er is ruimte voor demo’s en experimenteren. Met zoveel talent in huis, wordt dit vast een gedenkwaardige dag!

Inschrijven

Je kunt dit formulier invullen als jouw contactgegevens bij ons bekend zijn en niet gewijzigd zijn. Zijn je gegevens wel veranderd? Gebruik dan het volledige inschrijfformulier.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.