Beste cursist,

Fijn dat je je in wilt schrijven voor de IEMT-training. Even een laatste check-up voordat je je inschrijft voor de IEMT- practitioner of de advanced IEMT-practitioner. De opleiding is toegankelijk voor coaches, counselors, psychologen en therapeuten met een HBO vooropleiding of hoger.

Let op: in het aanmeldformulier word je gevraagd om een kopie van je hoogste diploma te uploaden, houd deze bij de hand.

Ben je al werkzaam als coach of therapeut, maar heb je een ander diploma of certificaat? Stuur dan je CV en motivatie naar info@iemt-training.nl dan maken we een afspraak voor een intakegesprek om te beoordelen of je aan de opleiding kunt deelnemen.

Data & Locaties

Noord-Brabant: 15 en 16 februari 2023, 17 en 18 april 2023 en 27 juni 2023. Volgeboekt.
5 en 6 april 2023, 8 en 9 juni 2023 en 24 augustus 2023

Adres: Villenbraken 10A, Sint Oedenrode, Noord-Brabant. Een sfeervolle trainingslocatie in een natuurgebied.
Trainingstijd: 9.30 uur tot ca. 17.15 uur. De opleiding gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Maximale groepsgrootte 12 cursisten.

Overijssel: 13 en 14 maart 2023, 15 en 16 mei 2023 en 10 juli 2023

Adres: Emtenbroekerdijk 33, 7694 TJ Kloosterhaar. De training is op een bovenverdieping. Er is geen lift.
Deze opleiding gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Maximaal 8 cursisten.

Limburg, via Heartsystems: 27 en 28 februari 2023 , 8 en 9 mei 2023 en 3 juli 2023
25 en 26 september 2023, 27 en 28 november 2023 en 29 januari 2024

Let op: de inschrijving voor de training in Limburg kan alleen via de website van Heartsystems. Deze sfeervolle trainingslocatie in het prachtige Limburgse Heuvelland is op een bovenverdieping. Er is geen lift.

Kosten

De investering voor de vijfdaagse training is 2023 € 1180,-. Als erkend opleidingsinstituut is IEMT-training vrijgesteld van btw. Deze bedragen zijn inclusief handboek IEMT-practitioner of advanced IEMT-practitioner.  Je dient zelf een EMDR-stick aan te schaffen (ca. 30 euro). Verder bijkomende kosten i.v.m. aan te schaffen literatuur ca. € 45,-. Een lunch is niet inbegrepen.

Training of sessie?

De training is een training in vaardigheden. Dat wil zeggen dat je leert hoe je bij een ander IEMT kunt toepassen. We oefenen de technieken op elkaar. Daarmee biedt de training ook gelegenheid om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Mocht je traumatische herinneringen of  diepgaande persoonlijke problematiek hebben, dan adviseer ik je eerst één of meer persoonlijke IEMT-sessies te doen, zodat je op je gemak de training kunt volgen.

Mag je deelnemen aan de training?

IEMT mag niet worden toegepast  wanneer er sprake is van:

  • een oogziekte of oogprobleem
  • een neurologische stoornis
  • psychotisch verleden of heden
  • nog moeten getuigen in een strafrechtelijk proces

Op het inschrijfformulier word je gevraagd een verklaring hiervoor te ondertekenen.

Twijfel je zelf over je geschiktheid vanwege een medische of andere reden? Neem dan even telefonisch contact op om te overleggen.

N.B. het werken met cliënten met psychiatrische problematiek is voorbehouden aan professionals op dit gebied.

Inschrijven IEMT Practitioner

Vul hieronder je gegevens in, ook de bedrijfsgegevens in verband met het opmaken van de factuur. Na de verwerking van je gegevens neemt onze administratie contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
NB: Locatie Geulle via Heartsystems
DD slash MM slash JJJJ
Verklaring:
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Deelnemersvoorwaarden:*
Een oogziekte of oogprobleem; een neurologische stoornis; psychiatrische diagnostiek; nog moeten getuigen in een strafrechtelijk proces.
Toestemming*
Reset signature Signature locked. Reset to sign again