Beste cursist,

Fijn dat je je in wilt schrijven voor de IEMT-training. Even een laatste check-up voordat je je inschrijft voor de IEMT- practitioner of de advanced IEMT-practitioner. De opleiding is toegankelijk voor coaches, counselors, psychologen en therapeuten met een HBO vooropleiding of hoger.

Kosten

De investering voor de vijfdaagse training is 2023 € 1180,-. Als erkend opleidingsinstituut is IEMT-training vrijgesteld van btw. Deze bedragen zijn inclusief handboek IEMT-practitioner of advanced IEMT-practitioner.  Je dient zelf een EMDR-stick aan te schaffen (ca. 30 euro). Verder bijkomende kosten i.v.m. aan te schaffen literatuur ca. € 45,-. Een lunch is niet inbegrepen.

Training of sessie?

De training is een training in vaardigheden. Dat wil zeggen dat je leert hoe je bij een ander IEMT kunt toepassen. We oefenen de technieken op elkaar. Daarmee biedt de training ook gelegenheid om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Mocht je traumatische herinneringen of  diepgaande persoonlijke problematiek hebben, dan adviseer ik je eerst één of meer persoonlijke IEMT-sessies te doen, zodat je op je gemak de training kunt volgen.

Mag je deelnemen aan de training?

IEMT mag niet worden toegepast  wanneer er sprake is van:

  • een oogziekte of oogprobleem
  • een neurologische stoornis
  • psychotisch verleden of heden
  • nog moeten getuigen in een strafrechtelijk proces

Op het inschrijfformulier word je gevraagd een verklaring hiervoor te ondertekenen.

Twijfel je zelf over je geschiktheid vanwege een medische of andere reden? Neem dan even telefonisch contact op om te overleggen.

N.b. het werken met cliënten met psychiatrische problematiek is voorbehouden aan professionals op dit gebied.

Inschrijffomulier

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.