Inschrijven

Inschrijven 2019-08-18T13:38:06+02:00

Beste cursist,

Fijn dat je je in wilt schrijven voor de IEMT-training. Even een laatste check-up voordat je je inschrijft voor de IEMT- practitioner of de advanced IEMT-practitioner.

De training is op HBO niveau en is toegankelijk voor coaches, counselors, psychologen en therapeuten.

De kosten

In 2019 €820 (0% btw) voor de vierdaagse opleiding; €890 voor de vijfdaagse opleiding. In 2020 €890 euro voor de vierdaagse opleiding en €960 voor de vijfdaagse opleiding. Het studiemateriaal en de lunch zijn bij de prijs inbegrepen. Je betaling ontvang ik graag ineens twee weken voor aanvang van de training, tenzij anders afgesproken.

Training of sessie?

De training is een training in vaardigheden. Dat wil zeggen dat je leert hoe je bij een ander IEMT kunt toepassen. We oefenen de technieken op elkaar. Daarmee biedt de training ook gelegenheid om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Mocht je echter diepgaande persoonlijke problematiek hebben, dan adviseer ik je eerst één of twee persoonlijke IEMT-sessies te doen, zodat je op je gemak de training kunt volgen.

Mag je deelnemen aan de training?

IEMT mag niet worden toegepast  wanneer er sprake is van:

  • een oogziekte of oogprobleem
  • een neurologische stoornis
  • psychotisch verleden of heden
  • nog moeten getuigen in een strafrechtelijk proces

Op het inschrijfformulier word je gevraagd een verklaring hiervoor te ondertekenen.

Twijfel je zelf over je geschiktheid vanwege een medische of andere reden? Neem dan even telefonisch contact op om te overleggen.

Inschrijffomulier