Beste cursist,

Fijn dat je je in wilt schrijven bij IEMT-training. Op de pagina IEMT opleidingen vind je al onze trainingen, met informatie over de inhoud van de opleiding, de data, locaties, kosten en het inschrijfformulier. Hieronder vind je nog wat informatie over ingangseisen en voorwaarden.

We zien je graag in één van onze trainingen!

Vooropleiding

De IEMT- practitioner of de advanced IEMT-practitioner, is toegankelijk voor coaches, counselors, psychologen en therapeuten met een HBO vooropleiding of hoger. Op het inschrijfformulier geef je aan welk diploma je hebt behaald.

Training of sessie?

Onze trainingen zijn trainingen in vaardigheden. Dat wil zeggen dat je leert hoe je bij een ander IEMT kunt toepassen. We oefenen de technieken op elkaar. Daarmee biedt de training ook gelegenheid om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Mocht je traumatische herinneringen of  diepgaande persoonlijke problematiek hebben, dan adviseer ik je eerst één of meer persoonlijke IEMT-sessies te doen, zodat je op je gemak de training kunt volgen.

Mag je deelnemen aan de training?

IEMT mag niet worden toegepast  wanneer er sprake is van:

  • een oogziekte of oogprobleem
  • een neurologische stoornis
  • psychotisch verleden of heden
  • nog moeten getuigen in een strafrechtelijk proces

Op het inschrijfformulier word je gevraagd een verklaring hiervoor te ondertekenen.

Twijfel je zelf over je geschiktheid vanwege een medische of andere reden? Neem dan even telefonisch contact op om te overleggen.

N.B. het werken met cliënten met psychiatrische problematiek is voorbehouden aan professionals op dit gebied.