Over mij 2019-02-15T16:42:35+00:00

 IEMT-training staat voor professionaliteit, diepgang en persoonlijke groei.  

We werken we in groepen tot maximaal 12 cursisten. De lesstof is verdeeld over twee lesblokken van twee en drie dagen. Het eerste lesblok is er vooral voor het aanleren van vaardigheden. Hier leer je hoe je met IEMT  herinneringen, emoties en gevoelens neutraliseert en identiteitsbelevingen update. Daarna heb je ca. twee maanden de tijd om de lesstof goed te bestuderen, de vaardigheden eigen te maken en te ervaren wat IEMT voor jou kan betekenen. Het tweede lesblok werken we aan een dieper niveau van begrijpen en aan het integreren van de lesstof. Er gaat een wereld aan mogelijkheden voor je open…

Hoe dieper jij begrijpt, hoe meer je kunt betekenen!’  

IEMT-training bouwt aan een netwerk van IEMT-professionals die kunnen werken met complexe problematieken. Daarnaast inspireert ze je ook graag hoe je IEMT nog breder in kunt zetten; hoe je IEMT kunt inzetten voor transformationele ontwikkeling!

Over de trainer

anneEven voorstellen: mijn naam is Anne ten Brinke. Ik ben internationaal gecertificeerd IEMT & NLP -trainer en levens- en loopbaancoach. Geschoold en ervaren in loopbaanbegeleiding en mobiliteitsadvisering, NLP, provocatief coachen, gezonde grenzen, hypnose, familieopstellingen, IEMT, The one method (werken op energetisch en zielsniveau).

“IEMT heeft mijn hart veroverd! Het heeft bij mezelf herstel van burn-out en posttraumatische stress mogelijk gemaakt. Nu werk ik dagelijks met IEMT bij cliënten van alle leeftijden. Met vaak prachtige resultaten. Gedreven, blij en dankbaar draag ik deze mooie methodiek over. Hoe meer mensen met IEMT geholpen kunnen worden hoe beter!”

Mijn cursisten omschrijven mij als warm, open, liefdevol, authentiek, inspirerend. Een fijne trainster die de groep goed aanvoelt. Ze waarderen mijn deskundigheid, ervaring en inzicht en manier van zijn.