IEMT-training staat voor professionaliteit, diepgang en persoonlijke groei. 

Onze vijfdaagse opleiding tot IEMT-practitioner is door Stichting Nederlands Register Opleidingen(SNRO) goedgekeurd als HBO conforme bijscholing voor de integrale en complementaire gezondheidszorg. De opleiding wordt door cursisten gewaardeerd met een 9+. De opleiding heeft een goede opbouw en complexe materie wordt begrijpelijk overgedragen. De originele IEMT-practitioner is bij ons aangevuld met een lesdag over IEMT bij hoog sensitiviteit, stressreductie en preventie burn-out. Hiermee heb je een hele stevige basis voor het werken met de meest voorkomende problematieken.

We werken we in groepen tot maximaal 12-14 cursisten, waarvan maximaal 12 nieuwe cursisten. De groepen worden bewust klein gehouden om ervaringsgericht en met diepgang te kunnen werken. De lesstof wordt gestructureerd en gevarieerd aangeboden en is verdeeld over drie lesblokken. Het eerste lesblok is er vooral voor het aanleren van IEMT en is er aandacht voor patronen die zorgen voor chroniciteit van een problematiek. Het tweede lesblok werken we aan een dieper niveau van begrijpen, want ‘hoe dieper jij begrijpt, hoe meer je kunt betekenen’. Ook leer je hoe je meer effect kunt behalen bij hoog sensitieve personen, hoe je stress reduceert en een burn-out voorkomt of behandeld met IEMT. Op de laatste lesdag  werken we verder aan het integreren van de lesstof, halen we de stress af van verleden, heden en toekomst en is de certificatie.

Wil je daarna verder groeien zowel als persoon als professional?  Dan kun je deelnemen aan de IEMTspiratiedagen die gericht zijn op  transformationele ontwikkeling. Of deelnemen in een intervisiegroep.

In de advanced IEMT-practitioner leer je op nog subtielere wijze en met meer diepgang te werken.

Met al deze opties bouwt IEMT-training aan een netwerk van IEMT-professionals die kunnen werken met complexe problematieken.

Over de trainer

anneEven voorstellen: mijn naam is Anne ten Brinke. Ik ben internationaal gecertificeerd IEMT & NLP -trainer en levens- en loopbaancoach. Geschoold en ervaren in loopbaanbegeleiding en mobiliteitsadvisering, NLP, provocatief coachen, gezonde grenzen, hypnose, familieopstellingen, IEMT, The one method (werken op energetisch en zielsniveau).

“IEMT heeft mijn hart veroverd! Het heeft bij mezelf herstel van burn-out en posttraumatische stress mogelijk gemaakt. Nu werk ik dagelijks met IEMT bij cliënten van alle leeftijden. Met vaak prachtige resultaten. Gedreven, blij en dankbaar draag ik deze mooie methodiek over. Hoe meer mensen met IEMT geholpen kunnen worden hoe beter!”

Mijn cursisten omschrijven mij als warm, open, liefdevol, authentiek en  inspirerend. Een fijne trainster die de groep goed aanvoelt en een veilige setting creëert. Ze waarderen mijn deskundigheid, ervaring, inzicht en humor.

Over Carina Kok – administratieve ondersteuning

Ik hou van de omgang met mensen. Persoonlijk, maar ook telefonisch en via e-mail. Aandachtig luisteren naar hun wensen en het verlenen van de best mogelijke service vind ik belangrijk. Mijn ervaring heb ik opgedaan in het bedrijfsleven waar ik jarenlang met klanten, persoonlijke- en privacygevoelige informatie heb gewerkt. Als zelfstandig ondernemer ondersteun ik verschillende bedrijven bij hun administratieve werkzaamheden. Sinds 1 januari 2019 doe ik dat met veel plezier voor  IEMT-training en voor Heart Systems. De combinatie van werken voor en werken met mensen vind ik fijn.

Naast deze administratieve werkzaamheden heb ik mensen begeleid en onderwezen en dat doe ik nog steeds. Wat betreft werken bij IEMT-training vind ik het een pluspunt dat ik er de IEMT-opleiding heb gedaan. Ik weet dus ‘hoe het werkt’ bij en met Anne ten Brinke. Ik ken de ruimte, de manier van lesgeven en de persoonlijke groei die je doormaakt als je aan de opleidingen deelneemt. Naast deze opleidingen heb ik in het verleden vele andere opleidingen op het gebied van gezondheid en begeleiding gevolgd.

Assistenten

Binnen de IEMT opleidingen worden de trainer en de studenten geassisteerd door gecertificeerde IEMT-coaches.